Cavalleria Rusticana/Pagliacci på Operaen

Hvem kan vel ikke trenge litt sydende italiensk temperament, pasjon og lidenskap i Oslos verste sørpesesong? I operaene Cavalleria Rusticana og Pagliacci inviteres vi med på en reise til Sicilias varmblodige univers av forførelse og sjalusi. “Her er alt som gjør opera så fantastisk”, hevder regissørene Kasper Holten og Paul Curran. I Prøvesalen utforskes Pagliacci gjennom Operalabratoriet. Risto Holopainen og Olav Anton Thommesen har fått i oppgave å komponere hver sin musikalske kommentar til forestillingen som vises på Hovedscenen, altså Pagliacci. Holopainen har fått i oppdrag å skrive om gjøglere i musikken og Thommessen om det tabloide drap. Med seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X