Cavalleria Rusticana/Pagliacci på Operaen

Hvem kan vel ikke trenge litt sydende italiensk temperament, pasjon og lidenskap i Oslos verste sørpesesong? I operaene Cavalleria Rusticana og Pagliacci inviteres vi med på en reise til Sicilias varmblodige univers av forførelse og sjalusi. “Her er alt som gjør opera så fantastisk”, hevder regissørene Kasper Holten og Paul Curran. I Prøvesalen utforskes Pagliacci gjennom Operalabratoriet. Risto Holopainen og Olav Anton Thommesen har fått i oppgave å komponere hver sin musikalske kommentar til forestillingen som vises på Hovedscenen, altså Pagliacci. Holopainen har fått i oppdrag å skrive om gjøglere i musikken og Thommessen om det tabloide drap. Med seg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.