Kill Them All! på Nationaltheatret

“Rykk frem til selvmord”, lyder undertittelen på Tore Vagn Lids sørgespill om et Europa i krise, et sørgespill som foretar en leting etter mennesket i systemet og systemet i mennesket. For der det klassiske dramaet behandler selvmordet som en unik historie, føyer selvmordene som tematiseres i Kill them all! seg inn i en rekke lignende tragedier i Europa i dag: mennesker som velger døden som siste utvei når deres forretninger går konkurs, når deres pensjoner kuttes, deres økonomi kollapser og deres verdighet forsvinner: “Når noen hever armen for å stemme over en beslutning i Europas finanssentrum, Frankfurt, hever noen pistolen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X