”HVOR ER HELVETE I DAG?”

Spilleperiode: 01.- 08. mars kl.19:30. Sted: Tivoli, Det Akademiske KvarterFredag 1. mars er det premiere på Den Guddommelige Komedie,studentteateret Immaturus første produksjon i vår. Immaturus er et frivilligstudentteater, og er et av Nord-Europas største amatørteatre. Teateret har storaktivitet, og er blitt en viktig del av den bergenske kulturscenen.– Den guddommelige komedie tar oss med på en reise gjennomhimmelen og helvete, full av flammende bilder, sørgelige skjebner, grufullemonstre og kjærlighet, sier PR-ansvarlig Elisabeth B. Førland.– Det er en uvanlig reisehistorie for å finne den storekjærligheten. En reise ned til mørket, opp de høyeste fjell videre til klodenssydligste punkt til skjærsilden. Noen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X