Hurra for syndefallet

– Jeg ville vært en idiot om jeg prøvde gjenskape von Triersåpningsscene.Heddaprisvinnende regissør Peer Perez Øian står for regien når Det norsketeatret fører Lars von Triers Antichrist til scenen, og legger ikke skjul påsin beundring for den danske filmregissøren. For Øian er von Triers historier såuniverselle og åpne at de fremstår som en invitasjon til videre utforskning.Kanskje spesielt gjeldende er det for Antichrist som for Øian er såassosiasjonsrik og mytologisk at den like gjerne kunne vært en gresk tragedie somen film fra 2009.– Det er så mange linker til det teatrale og det tragiske at det ble mulig formeg å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X