Vil du at Grilleriet skal bli Årets Restaurant?

En av de tre nominerte til Årets Restaurant, er Grilleriet.Her er vår begrunnelse:Da NATT&DAG besøkteGrilleriet ble vi imponert av en spennende meny, men også av koordinasjonen i det åpne kjøkkenet. Vi ble vitne til en danseforestilling som overgår noe av det som skjer på den andre siden av bygget, på Folketeateret. Dog er det heldigvis ikke bare koordinasjonen på det åpne kjøkkenet som imponerer. Grilleriet har spennende kombinasjoner og ikke minst en utmerket vinkelner, som komponerer en meget god vinmeny som følge til maten. En gedigen, og litt dunkel spisesal har med rette sneket seg inn som en ny favoritt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.