Vil du at Grilleriet skal bli Årets Restaurant?

En av de tre nominerte til Årets Restaurant, er Grilleriet.Her er vår begrunnelse:Da NATT&DAG besøkteGrilleriet ble vi imponert av en spennende meny, men også av koordinasjonen i det åpne kjøkkenet. Vi ble vitne til en danseforestilling som overgår noe av det som skjer på den andre siden av bygget, på Folketeateret. Dog er det heldigvis ikke bare koordinasjonen på det åpne kjøkkenet som imponerer. Grilleriet har spennende kombinasjoner og ikke minst en utmerket vinkelner, som komponerer en meget god vinmeny som følge til maten. En gedigen, og litt dunkel spisesal har med rette sneket seg inn som en ny favoritt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X