Vil du at Grilleriet skal bli Årets Restaurant?

b
a

En av de tre nominerte til Årets Restaurant, er Grilleriet.

Her er vår begrunnelse:

Da NATT&DAG besøkteGrilleriet ble vi imponert av en spennende meny, men også av koordinasjonen i det åpne kjøkkenet. Vi ble vitne til en danseforestilling som overgår noe av det som skjer på den andre siden av bygget, på Folketeateret. Dog er det heldigvis ikke bare koordinasjonen på det åpne kjøkkenet som imponerer. Grilleriet har spennende kombinasjoner og ikke minst en utmerket vinkelner, som komponerer en meget god vinmeny som følge til maten. En gedigen, og litt dunkel spisesal har med rette sneket seg inn som en ny favoritt blant stadig mer matglade oslofolk. Grilleriet tar nå over stafettpinnen fra Cantina Cortina (nominert i fjor) i denne kåringen på vegne av Folketeaterpassasjen, et av Oslos nye hovedsteder for gode matopplevelser.

Vi sendte alle de nominerte et par kjappe på mail, her er hvaRaul J. Grechi fra Grilleriet svarte:

– Hva synes du er det beste med Oslo?

Kulturelt mangfold innenfor rekkevidde.

– Hva er det verste?

At hovedstaden vår er den verste i skandinavia når detgjelder overfallsvoltekter. Mer synlig politi og bedre belysning ved utsattesteder.

– Du får en time taletid i Oslo bystyre: Hva snakker du om?

Som småbarnsfar er jeg opptatt av det som skjer ibarnehagene. Kommunen kutter i bemanning og i budsjettene. Konsekvenserblir færre hender til å ta seg av barna våre, og reduserte pedagogiske tilbud.Jeg ville bedt de revurder de valgene de har tatt, og sørge for å gi oslosminste innbyggere den omsorgen og det tilbudet de fortjener!

– Hvordan håper du byen har forandret seg om 20 år?

Jeg håper på mer toleranse. I en by som stadig vokser følgerdet naturligvis flere utfordringer. Jeg opplever at byen vår er preget av ulikekulturer, og ulike former for levesett. Disse motsetningene gir seg uttrykk i samfunnsdebatten på seriøst og til tider useriøstvis. Om 20 år håper jeg på et mer pluralistisk samfunn der vi respekterer“ den andres” valg, selvfølgelig innen for demokratiets rammer.

– Hvem får denne prisen som du er nominert til neste år?

Smalhans

Topp 5 høydepunkt fra 2012:

1. konsert:Slayer på Øya

2. bok:The Great Gatsby. F Scott Fitzgerald

3. låt:Mercy med Kanye West , Big Sean&Pusha T

4. TV-øyeblikk:Ser ikke så mye på TV…må kanskje si åpningspremiere påBoardwalk Empire

5. person:Geir Lippestad

Les om de andre nominerte her.

Husk å stemme frem dine favoritter i skjemaet under:

{{0}} {{1}} {{2}}