Dette er Oslos beste scenekunst

NIGHT TRIPPERFiksdal/Langgård/BeckerI august inntok et knippe europeiske kunstnere Nordmarka under scenekunstfestivalen Up to Nature for å utforske forholdet mellom kunst og natur. Festivalen som helhet er en nominasjon verdig, men det norske bidraget fra koreograf Ingri Midgard Fiksdal, komponist Ingvild Langgård og scenograf Signe Becker var så sterkt at det ville vært urettferdig å ikke gi dem nominasjonen alene. Sittende i mørket ved et lite tjern, under tykke ullpledd med en vodka-shot i hånden, ble vi hypnotiserte tilskuere til suggererende dans til suggererende musikk i måneskinn og forlokkende korsang fra de dype skoger. Mot forestillingens slutt ventet vi bare på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X