Nøtteknekkeren på Operaen

Unødvendig å nevne, men man kan ikke ha en scenekunstguidefor julemåneden desember uten å nevne den mest etablerte juletradisjonen etter Grevinnenog hovmesteren, Reisen til julestjernen og de syv sorter: NasjonalballetensNøtteknekkeren. Det klassiske juleeventyret har vært en fast desembertradisjonved Den Norske Opera helt siden 1965. Forestillingene er selvsagt alleredenesten utsolgt, men er du ikke så sær på det kan du alltids få et enslig sete bakerstpå tredje balkong. Og er du heldig kan det jo hende at tanten din med barn fåret illebefinnende på forestillingsdagen og ser seg tvunget til å gi bort billettenesine.Den norske opera og ballett,5. – 22. desember

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X