Fatzer på Nationaltheateret

I starten av desember gjester Transitteatret - BergenBakscenen på Nationaltheatret med sin oppsetning Fatzer. Med sin doktorgrad ianvendt teatervitenskap og utallige publikasjoner om Brecht og politisk teaterbør regissør Tore Vagn Lid være godt egnet til denne (re)konstruksjonen avBrechts uferdige historie/historier om egoisten Johann Fatzer. Forestillingenble vist under 60-årsjubileet til Festspillene i Bergen tidligere i år hvorMorgenbladets Sigurd Ziegler berømte Lid for å gi en både kroppslig ogintellektuell erfaring av idématerien. De fem hundre sidene med sceniskeutkast, korpartier og tekst ble av Brecht selv beskrevet som noe av det finestehan hadde skapt. Historiene er lagt til slutten av første verdenskrig, hvorFatzer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X