DOKTOR SLUTTET SOM SJEF I SPILLSELSKAP – et intervju med den nåværende eks-sjefen i BioWare

Dr. Greg Zeschuksluttet nylig i jobben som sjef for BioWare, utvikleren av spill somMass Effect, Baldurs Gate, Dragon Age og StarWars: The Old Republic. Men før den tid intervjuet vi ham omhvordan – og hvorfor – han startet sitt spillselskap.Den sandalkledde Herr Doktor sitter isin stol, som den av de to grunnleggerene av BioWare han er. I likhetmed sin kollega Dr. Ray Muzyka er Dr. Gregory P. Zeschuk kyndig i delegende kunsters legende kunst, men hvordan i “#¤%&/()=går manfra å ta en doktorgrad i medisin til å starte et spillselskap? Jegmener, hvordan i =)(/&%¤#” gjør man egentlig det?-Det er et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.