DOKTOR SLUTTET SOM SJEF I SPILLSELSKAP – et intervju med den nåværende eks-sjefen i BioWare

Dr. Greg Zeschuksluttet nylig i jobben som sjef for BioWare, utvikleren av spill somMass Effect, Baldurs Gate, Dragon Age og StarWars: The Old Republic. Men før den tid intervjuet vi ham omhvordan – og hvorfor – han startet sitt spillselskap.Den sandalkledde Herr Doktor sitter isin stol, som den av de to grunnleggerene av BioWare han er. I likhetmed sin kollega Dr. Ray Muzyka er Dr. Gregory P. Zeschuk kyndig i delegende kunsters legende kunst, men hvordan i “#¤%&/()=går manfra å ta en doktorgrad i medisin til å starte et spillselskap? Jegmener, hvordan i =)(/&%¤#” gjør man egentlig det?-Det er et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X