Toppkokkens junkfood: pizza

Maaemo-sjefen Esben Holmboe Bangs særs løse tolkningav pizza.Esben Holmboe Bang (1982): Opprinnelig Dansk. Er kjøkkensjef vedMaaemo, den første nordiske restauranten som ble oppført i Michelinguiden med tostjerner på første forsøk. Maaemo serverer kortreiste, økologiske råvarer i enmoderne innpakning. Sesongens meny er eneste alternativ. Har jobbet på flererestauranter med Michelin-stjerne: legendariske danske Noma, samt Oro ogFeinschmecker i Oslo. Maaemo og pizza? Et oksymoron, vil mange si. Men vihar altså klart å utfordre kjøkkensjef Esben Holmboe Bang, ved den førstenordiske restauranten som ble oppført i Michelinguiden med to stjerner påførste forsøk, til å lage nettopp det. Denne “høstpizzaen” er sesongbasert, ogbåde økologisk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X