Toppkokkens junkfood: fiskeboller

Elise B. Rønning gir deg andre boller. Elise B. Rønning(1986): Koordinatorog rådgiver ved KulinariskAkademi, et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Norgesmester ikokkekunst i 2006. Som den yngste på kokkelandslaget deltok hun i OL i Erfurthi Tyskland i 2008 med blomster av søtpoteter som spesialitet.Hun deltok med blomster av søtpotet som spesialitet ikokke-OL (søtt!), og er tidligere Norgesmester i kokkekunst. Nå lager Elise B.Rønning fiskeboller til deg og meg. Smakene er som snytt ut av tv-kjøkkenet til Ingrid Espelid Hovig, mentallerkenen ligner overhodet ikke på NRKs fjernsynskjøkken? – Nei, ikke akkurat! Fiskeboller, altså. Hvordan har du angrepetutfordringen? –Fiskebollene er laget […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X