#Foodstagram

“De lever ikke lenger i nuet, men snarere i en evigtilstand av ’se på meg leve’”. Skal vi tro den unge franske up-and-coming Michelin-kokken AlexandreGauthier, som nylig uttalte dette, svever alle vi som knipser matbilder medSmart-phonen, enten vi vil det eller ikke, lenger og lengerbort fra det genuine øyeblikket rundt restaurantbordet. Mat-instagrammere,eller mer presist asjett-instagrammere, lever ifølge franskmannen i et nyttvirtuelt selvpromotering-univers, der imaget av at de spiser på den fortreffeligerestauranten hans, La Grenouillere, nå er viktigere enn smaken på maten ogkonversasjonen rundt bordet. Et hjerteløst propagandaunivers, tordner kokken,der flest antall LIKES, og ikke kvaliteten på den rå breiflabben han […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.