5 i bag’en – Alex & Celius (Sunday Roast)

Alex & Celius fikk sin inspirasjon fra Sunkissed, Footfood og raves i London, og startet opp sine DJ-aktiviteter noen år tilbake på Skansen club. Fra reinspekka rask tech-house bevegde de seg sakte over mot disco og lystig house på klubben Skaugum, før de ble en trio da Finnebassen kom inn i bildet. Du ser dem hver søndag på Jaeger!1. Mike Huckaby - “Baseline 89” (S Y N T H)Ettersom vi er relativt ferske i gamet, og ikke alltid har vært så steinharde housefans som vi er nå, så er historiekunnskapene kanskje ikke helt der de bør være, men vi har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X