Ukas kortfilm: The Danish Poet

Et gjensyn med den norske oscarvinneren fra 2007.“I used to think that everybody was adopted from outer space.” Liv Ullmanns sjarmerende krøkkete engelsk-med-norsk-tonefall-voice begynner akkurat så høyt oppe i flosklene, men i kjølvannet rulles det opp en jordnær historie om hvordan foreldre møttes, som (i motsetning til How I Met Your Mother) gjøres unna i en effektiv sirkelkomposisjon på et snaut kvarter.Den danske poeten Kasper Jørgensen finner seg blottet for inspirasjon og deiser ned på madrassen til psykologen, som ber ham feriere. Jørgensen, som i likhet med poeter flest, lider av lav likviditet og høy interesse for det skrevne ord, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X