HBOs Magic City

Trenger vi egentlig en genspleis av Sopranos og Mad Men?Under lanseringen av HBO Nordic i Stockholm tarseriemesterne seg tid til å vise oss piloten til en av sine kommende serier, Magic City. Serien utspiller seg i ogrundt luksushotellet Miramar i Miami Beach, Florida på slutten av 60-tallet, ogHBO har dresset opp cocktailservitrisene våre deretter. Det går ibunny-outfits, lekne blikk og ganglag som kan avlede oppmerksomheten til noenog enhver. Vent, avlede oppmerksomheten?Her gjelder det å være på vakt.I åpningstemaet, som er tonesatt med plinky-plonk-”er detikke deilig å være på spaaa?”-musikk, er vi i vannet, hvor vi ser vi envelformet og svømmende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.