HBOs Magic City

Trenger vi egentlig en genspleis av Sopranos og Mad Men?Under lanseringen av HBO Nordic i Stockholm tarseriemesterne seg tid til å vise oss piloten til en av sine kommende serier, Magic City. Serien utspiller seg i ogrundt luksushotellet Miramar i Miami Beach, Florida på slutten av 60-tallet, ogHBO har dresset opp cocktailservitrisene våre deretter. Det går ibunny-outfits, lekne blikk og ganglag som kan avlede oppmerksomheten til noenog enhver. Vent, avlede oppmerksomheten?Her gjelder det å være på vakt.I åpningstemaet, som er tonesatt med plinky-plonk-”er detikke deilig å være på spaaa?”-musikk, er vi i vannet, hvor vi ser vi envelformet og svømmende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X