STJERNEKARTET OG TERRENGET

- DanielErickson er lead game designer for Star Wars: The Old Republic.Han vet alt om Star Wars: du kan spørre ham hva en tauntaun1 etertil frokost, og han vil kunne svare, sier PR-personen som geleider meg gjennomspillutviklingsstudioet BioWare Austins lange, tett dekorerte ganger. BioWare er utvikleren bak populære dataspillserier som Baldur's Gate, Dragon Age og MassEffect. Star Wars: The Old Republic (heretter omtalt som SWTOR)er en MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game, tenk World ofWarcraft) som kom sprutende ut på markedet rundt juletider i fjor. Det er,som tittelen antyder, forankret i Star Wars-universet.Ok, så hva eter en tauntaun til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X