Hedda Gabler

Visjoner teater Sæterhytten på Bygdøy fra ca. 29. august Da Visjoner teater satte opp sin versjon av Hedda Gabler ifjor sommer var kritikerne fra seg av begeistring. IdaLou Larsen omtalte densom en briljant oppvisning i scenekunst og Kulturspeilet mente Visjoner teatersforestilling var det nærmeste vi kommer en fullkommen Hedda Gabler. UnderIbsenfestivalen i slutten av måneden får vi et gjensyn med den kritikerrosteforestillingen i det Visjoner teater tar opp igjen sin forestilling påSæterhytten på Bygdøy. Visjoner teater ble opprettet av Juni Dahr i 1988 og eret kunstnerisk verksted der kunstnere kan komme sammen og utvikle samspill ognye uttrykk. I denne intime […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.