31: Veka oppsummert

Den siste veka har to tingverkeleg blussa opp debatten om både kvinner og menn si rolle i samfunnet. Eivind Berge har utruleg nok fått prate mykje i media, og eg gir han litt meir merksemd her. På andre sida av debatten vert påkledde kvinner sinte på nakne kvinner, og midt oppi det heile har USA gløymt igjen ei bombe i Oslo sentrum.Nakenheit. Eg synest det er heilt topp. Eg synest Tone og Triana, Sigrid og Senterpartiet skal få kle seg nakne nett når dei vil. Eg skjønner godt argumentet om at vi skal setje pris på kva jentene kan,ikkje berre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X