Del 4: KULTURDYNELØFTET EPILOG

Det virker opplagt og uunngåelig: Vi må jo ha et system. Iprinsippet betyr det at noen alltid vil være misfornøyde, gjøre motstand ogkreve endring. I tilfellet Kultur-Norge er det likevel fristende å hevde atdisse spirene til opprørske holdninger dypest sett møtes med sympati oggodvilje fra dem som sitter med makt og myndighet. Er det kanskje ikke slik atoffentligheten vil oss vel, og at den har kontanter nok til å etterleveintensjonene? Kulturbyråkratiet synes i likhet med andre norske institusjoner åvære preget av en relativt sunn blanding av disiplin, gangsyn og storsinn – noesom innebærer at litt (et nøkkelord) obsternasighet blir ønsket […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X