Del 3: KULTURDYNELØFTET CASE #02: NFI, MARIKEN HALLE OG CLARA BODÉN

700 millioner kroner deles hvert år ut til norske filmer. Såhvorfor har ikke et par av Norges mest lovende filmskapere fått et eneste rødtøre?Norske filmer er til forveksling like. Trygge og trauste ibåde form og innhold. Gjerne med en litterær grunnmur som fundament for etreisverk av tradisjonell dramaturgi# du vet, sirlig oppkledd i billigepsykologiske poenger. Og trygt forankret i en eller annen etablert sjanger. I den forbindelse er det revnende likegyldig om det er enstørre andel norsk film på kinoene, om vi klarer å mase greiene våre påutlandet eller om bransjen er “profesjonalisert”. Faktum er at norsk film erdørgende kjedelig, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X