Del 1: KULTURDYNELØFTET

Spytte sponsoren din i fjeset etter å ha mottatt sjekken?Ofre din egen velferd ved å takke nei til pengene som kastes etter deg? Ellerbare droppe hele kunsten? Én av tre må til. Og ditt eneste valg er hvilkendarling du vil gjøre det av med. Gamle Norge er best i verden på kulturstøtte. Noe annetkunne vi ikke vært bekjent av. Men er vi best på kultur? Med sedvanlig energiomsatte daværende kulturminister Trond Giske ord til handling for å sikre atett prosent av statsbudsjett ble øremerket kulturformål. Et ytterst hårete ogambisiøst mål som ser ut til å bli innfridd om et år […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X