FOTOGALLERIET: Andreas Bunte & Melvin Moti – Analogue Stories

@font-face { font-family: "Cambria"#}p., li., div. { margin: 0cm 0cm 10pt# font-size: 12pt# font-family: "Times New Roman"# }div.Section1 { page: Section1# }Andreas Bunte & Melvin Moti - Analogue Stories til 4. mars Utstillingen Analogue Stories presenterer to kunstnere hvisarbeid er knyttet til hverandre gjennomderes sterke interesse for historiske hendelser, uforklarligevitenskapelige fenomener og de litterære presentasjonene av dem. Gjennomgrundig forskning avdekker kunstnerne skjulte dokumenter, gjenstanderog annet materiale som utfolder ogknytter sammen et sett av historier eller fenomener, som virker uferdige oguten sammenheng ved første øyekast. Det analoge filmkameraet blir et viktigverktøy i denne prosessenog enmetafor for å visualisere de lagdelte og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X