The Rocka

Oh yes. Vi inviterer til en eksklusiv testvisning før filmen slippes i 2012. Innen den tid kan du være med og bidra. The Rocka” er en uferdig ny norsk spillefilm i produksjon. Filmskaperne vil svært gjerne høre hva nettopp du som filminteressert besserwisser tenker om filmen. Og kanskje er det nettopp dine idéer de tar med seg tilbake til klipperommet. Filmen er en rockekomedie om midtlivskrise, jakten på evig ungdom og - selvfølgelig rock. Vi følger en nyskilt tobarnsfar som i en alder av 44 år sier opp jobben og satser alt på å realisere seg som rockestjerne. Sted: Filmens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X