Terje Nicolaisen – Paperwork

HENIE-ONSTAD KUNSTSENTERTerje Nicolaisen - Paperwork3. februar – 1. mai 2011– Det stemmer at jeg har utstilling på Kunstnerforbundet ja, men vet jeg ikke så veldig mye om den ennå fordi jeg jobber nå med en annen utstilling som åpner uken før på Henie-Onstad som er en mye større separatutstilling.Aha, kanskje du kan si noe om den?– Ja, det er basert på hundrevis av forskjellige rare forslag jeg har laget til offentlige rom, både til kunstverden og Oslo som by. Ikke nødvendigvis så veldig saklige forslag, men med en del slapstick, samtidig som de også kan være alvorlige. I 2002 ga […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X