Grand opening NoPlace – Neverwhere

Åpning av nytt galleri i hovedstaden denne fredagen. Bak galleriet står henholdsvis Karen Nikgol, Stian W. Gabrielsen, Kristian Skylstad og Petter Buhagen. Adressen er Oslogate 2B i kveld fra 19:00. Første utstilling bærer tittelen Neverwhere og har en ganske lovende lineup: Runhild Hundeide, Kjersti Andvig, Javier Rodriguez, Adam Lewis Jacob, Dag Nordbrenden, Kjetil Berge og Lutz Becker.for mere info se http://www.noplace.no/Thursday, February 10, 2011Skovholt: kanskje vi kan ta det på skypeSkovholt: textSkovholt: så bare copy paster jegSkylstad: nevne at det blir en visning av en performance av Abramovic som aldri er vist i norge førSkylstad: runhild hundeide som har solo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X