Grand opening NoPlace – Neverwhere

Åpning av nytt galleri i hovedstaden denne fredagen. Bak galleriet står henholdsvis Karen Nikgol, Stian W. Gabrielsen, Kristian Skylstad og Petter Buhagen. Adressen er Oslogate 2B i kveld fra 19:00. Første utstilling bærer tittelen Neverwhere og har en ganske lovende lineup: Runhild Hundeide, Kjersti Andvig, Javier Rodriguez, Adam Lewis Jacob, Dag Nordbrenden, Kjetil Berge og Lutz Becker.for mere info se http://www.noplace.no/Thursday, February 10, 2011Skovholt: kanskje vi kan ta det på skypeSkovholt: textSkovholt: så bare copy paster jegSkylstad: nevne at det blir en visning av en performance av Abramovic som aldri er vist i norge førSkylstad: runhild hundeide som har solo […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.