GALLERI BRANDSTRUP

GALLERI BRANDSTRUPØystein Dahlstrøm10. februar – 6. marsDahlstrøm forholder seg til visuelle og romlige omgivelser, og ved gjenbruk av materialer iscenesetter han sine landskaper som sømløse montasjer. Et slags grenselandskap i spennet mellomdet fysiske og mentale# en fusjon mellom indre og ytre rom, natur og kultur.– Jeg jobber med en form for landskaper, jeg bygger montasjer og setter sammen bilder, sier han.– De er sydd sammen til å bli sømløse kan du si. Fotografiene består i en utforskning av rom og tid, sted og landskap.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X