STORBYNATURTALENTER

Jeg skrev for et par år siden enartikkel der jeg slo fast at det i norsk humor ikke har skjedd noe som helst påti år. At en Steinjo eller Thomas Numme eller Raske Menn eller what not ikketilførte sjangeren det skapte grann. Og at Stoltenberg, Antonsen, Eckbo og deandre gammelgutta gjorde en så god jobb på slutten av 90-tallet at deres måte åtenke humor rett og slett var tappet for fun-factors.Det står jeg fortsatt ved. Meningen regel uten unntak. For de soleklart viktigste i sistnevnte gruppering varselvsagt Bård og Harald, og når de nå er tilbake i duo-format er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X