For Boo til å være sann!

Kunst som både er estetiskslagkraftig og konseptuelt tydelig er ikke hverdagskost. Men det beste med Boo Ritsonutstilling i containerne på GAD er allikevel den distinkte følesen av noe uanstrengtsamtidig. Til tross for at vi snakker om den gode gamle iscenesettelsen av segselv under den loslitte fanen “identitet”, realisert gjennom en snedig blandingav god, gammaldags maling på lerret, kombinert med foto og performance.Boo Ritters er et aldri så lite verdensnavn,og bare det å kikke på en kunstner av hennes format i de ti containerne iskyggen av Munch-museet er en ganske besnærende opplevelse. Men the fame-claimer én ting - det at bildene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X