deUSYNLIGE?

Byens minst eksklusive galleristmed årets mest eksklusive intervju.Under normale omstendigheter hadde jeg åpnet med ett snes superlativer.Dortmund Bodega fortjener ikke færre.Men i respekt for prosjektet lar vi dem ligge. Og gir i stedet Leander Djønneden fulle og hele definisjonsmakten over eget prosjekt.En makt han har valgt å avstå fra sidenoppstarten for halvannet år siden. Og etter femten ubesvarte anrop og sværtløse avtaler, hadde jeg en mistanke om at også N&D skulle avspises medkorthugde setninger og profesjonell kulde pr. epost.Men når jeg omsider fikk innvilget audiens, erdet ikke avmålt dekadens som møter meg. Tvert imot viser det seg å være en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.