PIRATE-WHY?

Piratebay-rettssaken ble selvsagtforsidestoff# fortiden som går til søksmål mot fremtiden er alltid gøy. Mens Spotifyfår overskrifter straks et eller annet knotete, lite label trekker artistenesine. Helt OK det også, jeg forstår begge deler. Spørsmålet er nemlig ikkehvorfor disse to instansene er hot shit. Men hvorfor filmstreaming ikke er det.For enkelte av dere er dette selvsagtgammelt nytt, men for å slå det fast: Det er slik at du kan se alleengelskspråklige filmer – og ikke minst TV-serier – på nett. Når som helst,uten å registrere deg eller betale en krone eller laste i så mye som et sekund.Hvilket det ikke snakkes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X