Pictoplasma animasjon

I hin gode gamle dage var detfjernsynet ved MTV som var garantisten for at cutting-edge animasjon fant veieninn i hverdagen og utvidet den visuelle horisonten din. Slik er det ikke lenger,mest på grunn av noe som heter Internettet. Digg på mange måter, men med øktvalgfrihet, kommer større ansvar, og godsaken blir ikke lenger paradert fremforsnuten din. Spørsmålet er altså where tolook, og svaret er til Pictoplama. Pictoplasma er, for de uinnvidde, etgigantisk fesjå for kunst og design med et klart fokus på sistnevnte.Herligheten foregår i Berlin, og 2010-utgaven gikk av stabelen for en litenmåned siden. Her stimlet de flinkeste av de […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.