På kollisjonskurs

Gjør deg klar for Fuck Street Art: En helt nyetablerte kunstsjanger, som i dette tilfellet refererer til det utrykket som har oppstått når undergrunnshøvdingen og renessansemennesket Christopher Nielsen har gjort noe gammelt materiale tilgjengelig for Kim André Hagen. Et materiale som blant anneter tegninger av generiske T-banestasjoner- og vogner. Så hvis du sjeler til Hagens bakgrunn og tidligere arbeid, ja da er det ikke så vanskelig å tenke seg i hvilken retning dette bærer av gårde.Nemlig rett mot noen nedtaggede og vellykket vandaliserte originaltegninger der graffitiguruen tar et langt skritt videre inn på kunstscenen. Kollisjon er en fin og ganske […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.