Norske Talenter: Liv Laga

Det var på Riksteaterets prøvescene i Nydalen jeg opplevde det: En følelse så ukjent at det nærmest var urovekkende. Foran meg satt ensemblet som skal på tur med Lang dags ferd mot natt til høsten. Og mens teaterdronning Ellen Horn trippet rundt, og presenterte turnédeltagerne, kry som en hane, kunne jeg altså ikke la være å oppleve en personlig resonans i det jeg merket at hun følte: Stolthet. Stolthet over at det faktisk finnes en kjerne av virkelig, virkelig dyktige skuespillere i gamle Noreg. At det midt i en filmbransje som jeg trass utallige forsøk ikke kan få meg til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X