KØNST_#04

Veldig mange driver med kunst. Svært få bryr seg noe særlig om det. Når det i tillegg er slik, at den interessen som finnes er forbeholdt en liten håndfull store kanoner, sier det seg selv at det er harde kår for resten av feltet. Og at evnen til å skape oppmerksomhet om seg og sitt derfor blir en presserende nødvendighet.Hvorfor det i en slik situasjon ikke er flere som kaster seg rundt og rusler opp til en eller annen offentlig sponsor og sier: “jeg er ung og initiativrik og har lyst til å lage et blad eller starte et galleri“ […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X