Børres noteringer

Alt er så forgjengelig, klager Børre Sæthre.Derfor holder han score med de viktige tingene. Som for eksempel hvor mange manhar pult.BØRRE SÆTHRE: Før tenkte jeg at det var problematisk å holdepå med det samme hele tiden. Men når jeg tenker på alle de kunstnerne jeg eropptatt av selv… de har drevet med det samme i årevis. Hele livet. Jeg liker åtenke at man går i sirkler, men at man forandrer litt bane hele tiden. Jeg vetikke om prosjektet utelukkende trenger å drives fremover. Jeg liker åtenke at jeg befinner meg på et sted hvor jeg kjenner igjen ting. Tenker “shitnå […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X