Why So Serious!?

COMICBOOK HERO MOVIE: Topp 3/Bunn 3Kick-Ass setter altså en helt nystandard innen sjangeren som var 2000-tallets kommersielle melkeku. Det varikke noen overraskelse at det digitale eventyret ble brukt til å overføregrafisk, statisk actionkunst til lyd og levende bilder. Men det var dittopåfallende at disse gode forutsetningene viste seg å avlede en helt utroligseig og intetsigende generasjon filmer som viste en notorisk motvilje mot åutfordre konvensjonene. Resultatet er en sjanger som ikke når sitt tegnedeopphav til skuldrene – med noen hederlige unntak.Topp 3Batman Begins(2005,Christopher Nolan)Frank Millers gjenoppfinnelse avBatman med tegneserien The Dark Night er sjangerens svar på Pulp Fiction, etformalt mesterverk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X