Why So Serious!?

COMICBOOK HERO MOVIE: Topp 3/Bunn 3Kick-Ass setter altså en helt nystandard innen sjangeren som var 2000-tallets kommersielle melkeku. Det varikke noen overraskelse at det digitale eventyret ble brukt til å overføregrafisk, statisk actionkunst til lyd og levende bilder. Men det var dittopåfallende at disse gode forutsetningene viste seg å avlede en helt utroligseig og intetsigende generasjon filmer som viste en notorisk motvilje mot åutfordre konvensjonene. Resultatet er en sjanger som ikke når sitt tegnedeopphav til skuldrene – med noen hederlige unntak.Topp 3Batman Begins(2005,Christopher Nolan)Frank Millers gjenoppfinnelse avBatman med tegneserien The Dark Night er sjangerens svar på Pulp Fiction, etformalt mesterverk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.