Vår kamp

Den nye filmen om Shabana sier mye om hvor galt det har gått med mye og mangt hos oss mennesker. Men for økt innsikt, starter vi med litt historie:Jeg husker en forelesning om Iliaden, hvor det på et punkt mellom avhugde lemmer og knuste kranier kom et interessant poeng til syne: Når den store helt Akilles er trist fordi bestisen Patroklos har vandret heden, sitter han utenfor teltet og gråter i strie strømmer. Enkelte av oss stusset på denne emosjonelle responsen fra sagnhelten, og fikk det enkle svaret: Hos grekerne var det ikke noe indre liv, i den forstand at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X