Obligatorisk optimisme

Våren 2010 gav oss bare to premierer på voksenfilm (tre hvis man regner med den ultimat infantile Tomme Tønner), nemlig En ganske snill mann og En helt vanlig dag på jobben. Og med karakterene fra NATT&DAG (1 + 3 + 5) delt på tre ender vi opp med en blank 3’er. Som bekrefter det vi visste: En filmvår midt på normalen.Men en vår er ikke noe år, og med tanke på at de fleste premierene er foran oss, er det i alle fall lov til å prøve å håpe på at dette skal utvikle seg til noe minnerikt. Les gjennom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X