Back from the Beach

Utdrag fra MGMs egenutstillingsbeskrivelse “I kjent stil har Skylstad tatt på seg rollen som en moderne Rimbaud ogen krysning mellom en ravende Francis Ford Coppola og Dr. Livingstone-på-feil-kontinent,der han har reist gjennom Thailand, Laos, Kambodsja, Bali, Lombok, Java ogFlores.” En ublu karakteristikk som inngiren viss forventing, særlig med tanke på den reisendes tidligere produksjon. KristianSkylstad har vendt hjem etter et vinterhalvår i det fjerne Østen, og jeg haddeventet noe selvbevisst orientalistisk, noe simultant ironisk og uhyrlig.Out-of-office responsen på kunstnerens mail under reisen var, som enkeltehusker, en link til traileren til The Beach. Og jeg hadde håpt at denneutstillingen skulle vise […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X