Back from the Beach

Utdrag fra MGMs egenutstillingsbeskrivelse “I kjent stil har Skylstad tatt på seg rollen som en moderne Rimbaud ogen krysning mellom en ravende Francis Ford Coppola og Dr. Livingstone-på-feil-kontinent,der han har reist gjennom Thailand, Laos, Kambodsja, Bali, Lombok, Java ogFlores.” En ublu karakteristikk som inngiren viss forventing, særlig med tanke på den reisendes tidligere produksjon. KristianSkylstad har vendt hjem etter et vinterhalvår i det fjerne Østen, og jeg haddeventet noe selvbevisst orientalistisk, noe simultant ironisk og uhyrlig.Out-of-office responsen på kunstnerens mail under reisen var, som enkeltehusker, en link til traileren til The Beach. Og jeg hadde håpt at denneutstillingen skulle vise […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.