Stepper Up for OOS

Det er alltid stas å få svar på tiltale. Noen sådet som en relativt mild omtale, andre som en urimelig kritikk. Og derforpubliserer vi her både anmeldelse og tilsvar.Saken det dreier seg er altså magasinet Out ofStep02, og den som svarer på spørsmålene er redaktør Christin Malen. Et verdigforsvar av eget prosjekt. Mye selvrettferdig harme og saftige formuleringer.Men er det egentlig et tilsvar til betraktningene i anmeldelsen? Les og døm selv!1) Hvorfor lager dere et blad med akkurat denlook'en og det innholdet som OUT of STEP har?Out Of Step Magazine er lekeplassen, babyen ogutdanningen min. Det er en slags bootcamp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X