Skal vi transe?

Kjønn er i vinden, man kan nærmest kjenne det blafre i de mer eller mindre konstruerte kjønnsleppene. Harald Eias Hjernevask deler nasjonen, i stor grad etter utdannelsesnivå (Eias egen sosiologigrad bør kanskje trekkes tilbake pga. misbruk, for makan til tilfeldig kildebruk skal du lete lenge etter innen akademia. Det er også noe problematisk med at norske forskere som faktisk produserer verdensledende forskning bare blir oversett. Skulle tro Eia kunne klart å bruke Bibsys. Nuvel). Men Hjernevask er ikke det eneste NRK-programmet som omhandler kjønn for tiden. Og det er ikke på langt nær det mest interessante programmet om temaet. Dokumentarserien […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.