Skal vi transe?

Kjønn er i vinden, man kan nærmest kjenne det blafre i de mer eller mindre konstruerte kjønnsleppene. Harald Eias Hjernevask deler nasjonen, i stor grad etter utdannelsesnivå (Eias egen sosiologigrad bør kanskje trekkes tilbake pga. misbruk, for makan til tilfeldig kildebruk skal du lete lenge etter innen akademia. Det er også noe problematisk med at norske forskere som faktisk produserer verdensledende forskning bare blir oversett. Skulle tro Eia kunne klart å bruke Bibsys. Nuvel). Men Hjernevask er ikke det eneste NRK-programmet som omhandler kjønn for tiden. Og det er ikke på langt nær det mest interessante programmet om temaet. Dokumentarserien […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X