Farvel og takk til Kjeft a!

Fredag kveld satt jeg hos en kompis, og spurte etter hvert om han skulle være med en tur nedom Blå og kaste en rose på kista til Kjeft a! og si takk for alt. Det ville han absolutt ikke. Og så kom det enda en gang: “Jeg orker ikke å bli blitza i hjæl! Sånne folk gidder jeg ikke å ha noe med å gjøre … Jævla bloggerhelvete”“Jævla bloggerhelvete”, ja vel, ja. Jeg tok ikke diskusjonen. Men det er fascinerende# hatet og fordommene er nesten eldre enn selve blogginga. Krampe ditt, kleint datt og kvasi alt sammen. En innbitt og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X