The Pacific

Årets mest etterlengtede film er ikke en film, men en TV-serie. Herligheten heter The Pacific. Og for de uinnvidde, får vi ta et lite lynkurs i hva Band of Brothers er – og hvilke utrolige kvaliteter det besitter. Så får alle dere som elsker dette her bare nikke smilende når jeg nå ramser opp litt av det dere vet utmerket godt fra før:Når Steven Spielberg og Tom Hanks var ferdig med Saving Private Ryan, satt de på et så omfattende research materiale at de ikke fikk seg til å legge det fra seg. Og det var særlig historien om Easy-company, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X