The Beauty of Bluebell

Nettet er jo noe ganske annet enn TV eller kino, jawohl. Men har hittil ikke klart å avføde så veldig mange andre sjangre enn å gi hjemmevideoen tidenes oppsving. Og ikke et vondt ord om det. Men mediet har jo nærmest uendelige muligheter til å produsere formater som ikke kunne fungert noen andre steder.Ja, vi snakker interaksjon, selvsagt, og vi viser dere her et nydelig eksempel på hva dette kan være: En kjapp, visuelt perfeksjonert og totalt hypnotisk liten reklame for Wrangler-jeans. Herligheten kommer ikke overraskende fra Sverige, Kokokaka heter gruppen av kreative wünder-kids som har sittet ved spakene. Og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X