Listmania #04: Action-sitater

Actionfilmen slik vi kjente den er i ferd med å dø ut. Det er med macho-men som dinosaurer og VHS-kassetter: Det hjelper ikke alltid å være stor og tung og ta mye plass når evolusjonen har kommet opp med mer sofistikerte løsninger. Og vi skal, i tråd med, og med respekt for, den hedrede sjangeren, ikke bruke mange ord her.Men vi skal ikke glemme at det bare er få år siden metroseksuell ikke var noe ord og underholdningsfilm gjerne omhandlet humørløse lystmord av svarte, gule eller sosialt ubemidlede mennesker. Og som en liten hyllest til filmene – og som et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X