Filmkunst i fasjonable fasiliteter

Det verste med videokunst er som kjent forholdene de vanligvis vises under. Selv Avatar hadde vært tung å følge med på om den ble vist på en ti-tommers TV med sprakende lyd. Legg til kaldt betonggulv, folk som søler øl på deg og det generelle lurvelevnet fra et kunstpublikum som er mest interessert i snakk og sjampis – og dere skjønner at filmer som faktisk krever litt konsentrasjon har tungt for å engasjere i slike barske omgivelser.Derfor er det fantastisk at Oslo Screen Festival nå er i gang med runde to. Og NATT&DAG tok en prat med en av festivalens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X