Tommy Wirkola: Norsk films #01

Bokstavelig talt. Greit at han er aktuell med ny kinofilm, men det er ikke mest derfor vi snakker med Tommy Wirkola. Fordi Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa av regissøren selv beskrives som et sideprosjekt: “Vi hadde tida, lysta og pæng”. For å fylle dødtiden mellom internasjonal lansering av nazi-zombier oggrønt lyspå sin egen Hollywood-produksjon.Da jeg møtte Tommy for litt over et år siden, var det i en krok av Parkteateret, der en smånervøs kar nordfra satt og ventet på de første reaksjonene på Død Snø. Et år senere er scenen endret. På flere måter. Møtestedet er denne gang […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X