The Don Is Gone

Det er i den definerende scenen fra Gudfaren: The Don er skutt og satt ut av spill. Corleone-familen er nede for telling, og hjemme sitter gutta og diskuterer fremtiden. Sonny har nettopp kommet med sine voldsomme og pasjonerte ideer om hva som skal gjøres. Hvorpå Tom Hagen rolig og logisk tilbakeviser alt han sier, forklarer hvorfor det ikke går an å ture frem med hard hånd, risikere alt man har og sette seg selv i livsfare. Og Sonny resignerer, “vi venter”, underforstått: Vi gjør ingen ting.På samme måte ligger Dagbladet på sotteseng, dødssyk, men ikke døende. Ennå. Og avisen har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X