Skrekkblandet frykt

Om jeg gleder meg til det norske filmåret 2010? Nei. Langt ifra. Og det er mange grunner til det!Først et sørgelig faktum: 2000-tallet kommer ikke til å bli stående som noen gullalder i norsk film. Besøkstall, produksjonsvolum og hype til tross. Jo, vi økte mengden sammenlignet med 90-tallet. Og ja, vi kan si at det dårligste er blitt en hel del bedre. Ta arbeidshesten fra 2000-tallet, Petter Næss: Jeg liker verken Elling, Bare Bea eller Tatt av kvinnen i det hele tatt. Men sammenlignet med ekvivalenten fra tiåret før, Erik Gustavson, er Næss en divisjon over, flaue og trist filmer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X