Kristoffer Borgli: Ambitions? Not Fading!

– Balanse! Balanse er det viktigste. Bikker det over på en av sidene, går det rett til hælvete! Selv om det er lange perioder hvor jeg har tenkt at alle, absolutt alle, valg jeg tar, skal lede til spillefilm, så…Kristoffer Borgli trekker pusten. Over oss stritter rustikke og pertentlig brunbeisede bjelker pittoresk ut av det skrå loftstaket i lokalene til Fantefilm. De luter seg over smart tapetserte veggflater og et fussballbord med forkrommede detaljer, påtagelig fritt for fett- og ølflekker. Lukten av kreativ lunsj og ekkoet av Krüder & Dorfmeister sitter i veggene. Kristoffer Borgli gjør ikke skam på interiøret: […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.